Despre Noi

Societatea VeroTherm SRL (fosta Vicflex SRL) a fost infiintata in anul 1998 in Rm Valcea si de atunci a cunoscut o dezvoltare majora si continua ajungand ca in acest moment sa dispuna de personal calificat si periodic instruit,utilaje de ultima generatie,spatii de productie proprii,spatii de expunere proprii,parc auto propriu si lucru cel mai important clienti importanti la nivel national cu care colaboreaza in mod curent de foarte multi ani si care sunt multumiti de serviciile si produsele societatii noastre.

Compania va pune la dispozitie produse de calitate ca materie prima pentru mobila: spuma poliuretanica / burete, precum si polistiren expandat ignifugat pentru izolarea locuintelor.
Inca de la inceput beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.
Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa.In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Comentariile sunt închise.